Fotókönyv készítés

Fotókönyvek szakszerű kreatív készítése

3

FotókönyvMegosztomKészíttess fényképeidből egyedi kreatív fotókönyvet!


     fotokonyvek_keszitese_fenykepekbol

 

 

 
          Egyedi fotókönyvek készítése nagy tapasztalattal.


 Milyen alkalmakra rendelheted?


Esküvői fotóidból, régi fényképeidből, utazási képeidből, gyermekfotókból, jól sikerült fotóidból,  termékeidről,  vagy kívánságra egyéb képekből állítok össze fotókönyveket, több fajta méretben az elképzelésed alapján.

 

 Ha régi fényképekből szeretnéd.

 

Ha a régi képeidből szeretnél fotókönyvet összeállítani, ez sem jelent gondot.

A régi fényképeket nagy felbontásban szkennelem, kívánságra feljavítom, restaurálom, és úgy kerül be a modern képes albumba, amit hosszú évek múlva is nézegethetsz. A scannelt képeket átadom egy dvd-n. Az oldalakat kívánságra grafikákkal, idézetekkel, képaláírásokkal teszem egyedivé.

     

Hogyan készül?

  
Az egyedi megjelenésű, kreatív fotókönyvben az oldalak  Kodak  prémium fotópapírra készülnek, így egy rendkívűl tartós, elegáns, tökéletes színhűséggel és brillanciával rendelkeznek. Készülhet színes, művészi fekete-fehér és szépia kivitelben, vagy vegyesen, a képek és az általuk kifejezett üzenet szerint.
  
A kész oldallapok kartonlapokra kasírozva kerülnek összekötésre, ezért egy minőségi időt álló könyvet adok át, amit hosszú évek múlásával is a kezedbe vehetsz. A könyvek igény szerint különböző felületű külső kemény borítóval, illetve fényképes puha borítóval készülnek. A piacon több cég is kínál különböző, pillanatok alatt elkészíthető fotókönyvet, melyhez csak fel kell tölteni a képeket, és hipp-hopp a szoftver dolgozik.

        

Az általam összeállított fotókönyv nem egy szoftver végterméke, 

hanem kivétel nélkül egyedi munka. 

 
 

A fotókönyvek elkészítési határideje 1 hét - 10 nap.

A kemény borítót 54 féle felülettel és számtalan színnel kérheted.


 

Az alábbi méretek közül választhatsz:

 

15x20   20x15    20x20   20x30    30x20   30x30  30x40   40x30


 

 

fotokonyv_regi_fenykepekbol    fotokonykeszitesí_vecses


 


Ha szüleid házassági évfordulóját szeretnéd emlékezetessé tenni, jussak eszedbe. Garantált siker.


                                           fotokonyv_regi_kepekbol                

 


Az esküvőkönyv  a mai modern fotóalbum.  A kikéréstől, a kreatív fotókon, a szertartásokon át az esküvő végéig készült kiválogatott fotókból állítom össze, tetszés szerinti kép ill. oldalszámmal. Itt lehetőség van a legjobb képek kiemelésére, montázsok készítésére, ami exkluzívvá teszi a kreatív fotókönyved. Időrendben követheted az esküvőd minden lépését.

                                    eskuvoi_fotokonyvek_keszitese


 

Az egyedi fotókönyvbe  különböző méretű és oldalszámú, fektetett, ill. állított, kreatív  grafikai megoldásokkal elhelyezett minőségi fotók kerülnek.  A modern fotóalbum fényes, matt, selyemfényű vagy metál felülettel kérhető. Mielőtt elkezded összeválogatni a képeket készíts egy koncepciót.

Az emberi agy a kronológiát fogadja el leginkább, ezért a legegyszerübb, ha időrendbe rakod a képeid, beszámozod és úgy hozod el. Nem ismerem a családod, ezért ez a megoldás a lehető legjobb. Ha a képek mellé szeretnél kis szövegeket csatolni, megteheted. Írj egy word dokumentomot, ha nehezedre esik egy A4-es lapon tüntesd fel, melyik fényképhez melyik szövegblokkot szeretnéd. Ha elkészültél gyere el a többit bízd rám.


Ha esküvőkönyvet szeretnél de még a nagy nap előtt állsz, tekintsd meg az    

 esküvői fotók  galériámat.


 

eskuvoi_kepekbol_fotokonyv_dunaharasztifotókönyvek különféle méretekben   

Ha régebbi esküvődből szeretnél esküvőkönyvet, válogasd ki a képeket, hozd el a stúdióba és neked is lesz egy extra esküvőkönyved. Egy idő után a fényképeid is megérdemelnek egy elegáns megjelenést.fotókönyv belső lapfotokonyvkeszites_pestszentlorinc


fotokonyv_keszites_soroksareskuvoi_fotozas_gellerthegyeskuvoi_fotokonyvek_alsonemedieskuvoi_fotozas_godollon

esküvői fotókönyv készítésregi_kepekbol_fotokonyvek_keszitese_budapestfotokonyvek_kobanyaeskuvoi_fotozas_a_godolloi_kastelybanminosegi_eskuvokonyv_gyalkreativ_fotokonyvek_pestimre S még egy: a digitális papírképeid (bármennyire is bízol a technikában) halandóak. Eltünnek a számítógépedről, a telefonodról a tabletedről. Egyedül a papírkép ami kibír 100-150 évet. Ezért a fotópapíralapú könyv az igazi, amit  az unokáid is nézegethetnek majd.

Ha kérdésed van hívj, vagy keress mailen. Az oldalon minden elérhetőségem publikus.

 

Somogyváry Fotóstúdió

 

Esküvői fotózás, portré, fotókönyv készítés,

fotórestaurálás, babafotózás, reklámfotó

és minden ami fotográfia


Hírlevél feliratkozás

 

Gyorslinkek

Fotókönyv
Slide show
Vászonkép


Kapcsolat

Fotókönyv készítés © 2014     Cím: 2360 Gyál Iglói utca 34.     Tel: +36 (29) 344-854

| InstantPortal 3.0 | On-line látogató: 2

FEL